土友留言簿
土友留言簿
主頁 | 我的資料 | 留言簿會員登記 | 熱門主題 | 會員清單 | 搜尋 | 使用手冊 | 無密碼留言
 All Forums
 歡迎來到土友留言板
 給意見
 集體回憶 - 昔日留言

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Insert YouTube

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
KF Chan Posted - 10/20/2007 : 04:04:37
再過不久, 舊的留言簿就會正式關閉.

唔經唔覺個留言簿已經為土友們服務o左8年! 期間的歷程內總有一些大家的集體回憶.
為方便大家回味一o下, 可到以下網址重看最近一佰個留言:
http://folkdance.8web8.net/GuestBook/OldGuestBook-100.htm

唔夠味的話, 當然仲可以成本留言簿下載回家慢慢品嚐那四千多個留言:
http://folkdance.8web8.net/GuestBook/gb_320458_zlgris.zip
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
admin Posted - 07/23/2010 : 16:17:37
土風舞之友今年係二十三週年紀念.
以下為阿昌提供的土友一週年紀念(即是1988年)同樂會時的片段.
絕對經典回憶:

http://folkdancefanclub.blogspot.com/

admin Posted - 07/05/2010 : 00:14:07
多謝舞友CS Cheung提供1977年旋藝舞蹈匯演節目表供各舞友回味.
本來只有門券, 現在就更原整了!

http://folkdance.8web8.net/Old-Folk/Old-gathering-tkt/1977-Walza-tkt.html
admin Posted - 05/14/2009 : 10:28:11
亞May再提供的珍貴片段:

伊館青年中心翔之社舉辦夏日土風舞同樂晚會
是一九八九年八月二十二日(星期二)
旺角染布房街麥花臣室內場館

亞米娜

斯瓦那托
admin Posted - 04/20/2009 : 10:48:02
亞May提供的珍貴片段:

伊館青年中心翔之社舉辦夏日土風舞同樂晚會
是一九八九年八月二十二日(星期二)
旺角染布房街麥花臣室內場館
有李玉冰老師帶舞.
你可以認得番幾多個老土友呢? 

cc530 Posted - 12/02/2008 : 11:07:10

你們有找到馮杏美老師嗎?
大口 Posted - 12/01/2008 : 17:19:37

一起看胡伯祥老師的珍藏..

阿亮話天外有天"水外有水"
論可觀性,當然是1973年胡老師在荷里活中心編排表演的菲律賓舞照片.

KF Chan Posted - 01/21/2008 : 23:14:27
又係集體回憶時間:

睇完張相就知點解小雲叫小雲!

cc530 Posted - 12/27/2007 : 11:18:36
收集回憶:
雖然我舞齡無阿帆網主咁耐.
但唔知點解我舊相簿無乜回憶可尋.
有邊個有回憶,可唔可以交比帆網主,
繼續尋找回憶之路呢!
KF Chan Posted - 12/22/2007 : 00:55:40
又係集體回憶時間:

呀洪提供的珍藏-2: 第一代DMS. 攝於長洲明暉營:

KF Chan Posted - 12/21/2007 : 01:35:00
又係集體回憶時間:

呀洪提供的珍藏! 有冇青蕊社o既社員在睇留言呀?

阿Sir級 Posted - 10/29/2007 : 11:49:58
敝~ 左一同右一都好似係我o黎呀!
我自己都認唔到自己添,瘦o左成個碼!
唔知有無人猜到呢!
KF Chan Posted - 10/28/2007 : 22:14:54
又係集體回憶時間:
有土友寄o左以下呢張相比我. 你認得幾多個呢?

KF Chan Posted - 10/27/2007 : 21:32:50
quote:
Originally posted by KF Chan

.....舊的留言簿已經正式關閉了!.....

要對佢講D乜o野說話好呢?

八年來它默默為大家記載筆跡及記錄回憶........
最後除o左要講句拜拜之外我諗仲要講多句多謝!

大口 Posted - 10/26/2007 : 17:12:44
唔吹又吹
吹完再吹
你吹我吹
大家吹吹
路人甲 Posted - 10/26/2007 : 16:34:19
舊o既唔去,新o既唔黎.
舞友門!要進步啦!

土友留言簿 © 土友留言簿 Go To Top Of Page